БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА Новою Поштою - від 800 гривень. Курʼєром по Києву - від 1500 грн.
Escobar Coffee roasters
Click to order
Ваше замовлення:
Total: 
Як до Вас звертатись?
Ваш e-mail
Номер телефону
Промокод
Введіть ваш промокод на знижку.
Payment method
Для підтвердження замовлення з Вами зв'яжеться наш менеджер.
КУРСИ БАРИСТА
ТА ВЛАСНИКІВ

Ми допомагаємо розвитку кавового бізнесу в Україні!
Форма зворотнього зв`язку
Детальну інфомрмацію ви можете отримати від менеджера компанії.
Реєструючись, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності.
КУРСИ ВІД ESCOBAR COFFEE ROASTER
Навчання в школі веде сертифікований бариста SCA Association і бренд-бариста компанії «ESCOBAR COFFEE» Дмитро Стасенко. А значить — всі знання, отримані на курсах, будуть достовірними, актуальними і вам не доведеться за них червоніти.
ЛЮДИ ЯКІ НАВЧАЮТЬ
Найрозумніші люди працюють щодня, щоб надати найкращий сервіс та зробити наших клієнтів щасливими
Денис Копилов
Co - founder Escobar Coffee roasters
Денис заснував нашу компанію. Він батько наших головних цілей і цінностей. Він знайшов основних членів нашої команди та допоміг їм проявити свої унікальні таланти в процесі роботи.
Дмитро Стасенко
Шеф - бариста Escobar Coffee roasters
Дмитро піклується про все, що ви можете побачити. Він провів п'ять років у Лондоні, вивчаючи візуальні комунікації. Він використовує свої знання, щоб зробити світ трохи красивішим.
ПРОГРАМА
Ми надаємо послуги для бізнесу та приватних клієнтів
Курс [ Бариста ]
Курс бариста допоможе вам навчитися ключових навичок, які потрібні для налаштування кавомолки, приготування еспресо, вспінювання молока та створення правильної текстури для приготування кавомолочних напоїв. Цей курс допоможе вам заглибитися у світ кави для того, щоб виробити розуміння про такий продукт як «кава».

Програма курсу:
1. Що таке кава.
  • Історія кави
  • Різновиди
  • Види обробок
  • Ступені обсмаження
  • Вплив обсмаження та обробки на смак кави
2. Ергономіка роботи за барною стоійкою.
  • Організація робочого місця
  • Чистота
3. Приготування еспресо.
  • Помол, дозування та темпірування
  • Рецепт еспресо (Brew Ratio)
  • Калібрування кавомолки
  • Дозування
4. Екстракція та приготування.
  • Що таке еспресо
  • Розбір смаку
  • Оцінка еспресо
  • Оцінка смаку
5. Молоко.
  • Свіжість
  • Прийоми спінювання
  • Температура спіненого молока
  • Техніки вливання
  • Оцінка молочного напою
6. Розбирання напоїв на основі еспресо.
7. Очищення обладнання.
  • Гігієна у роботі
  • Регулярний догляд обладнання
  • Як має виглядати робоче місце
            Курс [ Бариста PRO ]
            Курс бариста PRO базується на курсі [ Бариста ], він підійде для тих, хто вже вміє працювати з таким продуктом як кава. У цьому курсі ти можеш дізнатися, як різновиди кави впливає на смак, обробка на смакоароматичні властивості. Ми розберемо сенсорні аспекти екстракції еспресо; прийоми роботи з молоком, а також створення базового латте арту.

            Програма курсу:
            1. Кава.
            • Різновиди арабіки
            • Вплив походження на смак
            • Вплив обсмаження на смак и екстарктивність
            • Дегазація кави
            2. Обладнання.
            • Вплив типів кавомолок на продуктивність роботи
            3. Приготування еспресо.
            • Помел, дозування, темперування
            • Послідовне дозування
            • Прийоми розподілу та темперування
            • Посуд для еспресо
            4. Екстракція та приготування.
            • Brew ratio
            • Міцність еспресо TDS
            • Екстракція
            • Вплив рецепту на смаковий та тактильний баланс
            5. Оцінка еспресо.
            • Порядок розчинності речовин
            • Зв'язок між ароматом та смаком
            • Термінологія колеса смаків
            • Тіло еспресо
            6. Молоко.
            • Основні відомості про молоко
            • Склад молока
            • Замінники молока
            • Причини псування молока
            • Стандарти піни SCA
            • Прийоми спінювання молока
            • Максимальна температура молока
            • Стандарти лате арта
            7. Меню на основі еспресо.
            • Асортимент напоїв
            • Приготування кількох напоїв зі стандартами SCA
            8. Очищення обладнання, гігієна та безпека.
            • Очищення та обслуговування кавомолка
            • Очищення та обслуговування еспресо-машини
            • Чистота робочого місця
            9. Робота с гостями.
            • Розбір конфліктів
            • Основи продажу
            • Стандарти сервісу
            Курс [ Альтернативне приготування ]
            Програма курсу:
            1. Хімічний склад кави
            2. Вигляд кави, країна, обробка, обжарка- і як вони впливають на смак.
            3. Основа смаків.
            4. Капінг
            5. Стандарти води для приготування Brew.
            6. Різновиди методів заварювання альтернативи
            7. Особливості та вплив на смак матеріалу фільтрів: папір, метал, тканина, синтетика.
            8. Особливості та вплив на смак матеріалу девайсів: кераміка, скло, пластик, метал.
            9. Вплив факторів на смак (Помол, тепература води, кількість кави, кількість води)
            10. Що таке екстракція.
            11. Оцінка смаку
            12. Рецептури приготування V-60, Aero-press, Syphon, Cold Brew.


            Курс [ Бариста вдома ]
            У цьому курсі ти дізнаєшся свій улюблений продукт набагато краще і варитимеш вдома смачну чашку щоразу.

            Програма курсу:
            1. Історія кави (види обробок, ступеня обжарок, різновиди кави)
            2. Етапи обсмажування кави
            3. Як правильно зберігати каву вдома
            4. Як підібрати каву під себе
            5. Методи приготування кави вдома
            6. Помол- та його вплив на смак.
            7. Стандарти напоїв та їх співвідношення
            8. Поради-Де і яку каву варто пробувати

            Курс [ Лате Арт ]
            Курс допоможе пізнати навички мистецтва Латте Арта початківцям баріста та підняти рівень, досвідченіший.

            Програма курсу:
            1. Історія Латте арта
            2. Техніки латте арта.
            3. Стандарти напоїв для латте арта.
            4. Еспресо: фактори впливу на якість, смак та латте арт.
            5. Склад молока та вплив компонентів на смак та малюнок)
            6. Налаштування обладнання
            7. Різновиди пітчерів і як підібрати пітчер під себе
            8. Аксесуари які допоможуть у роботі з молоком та створення латте арту.
            9. Правила роботи з молоком: зберігання та дозування.
            10. Етапи збивання молока
            11. Правильне розподілення
            12. Постановка техніки вливання
            13. Вливання простих фігур
            14. Правила оцінки молочного напою та самого малюнка
            15. Матриця малюнка
            16. Вправа для м'язової пам'яті
            Курс [ Адміністрування закладу ]
            1. Головні проблеми, з якими стикається кав'ярня.
            2. Першочергові завдання адміністратора.
            3. Вибудовування дерева повноважень та зон відповідальності персоналу кав'ярні.
            4. POS-система для ведення бізнесу. Навіщо вона потрібна і чомусь без неї ніяк.
            5. Касовий облік.
            6. Складський облік.
            7. Робота із постачальниками.
            8. Аналіз результатів роботи закладу. Основні метрики оцінки роботи та способи як їх регулювати.
            9. Робота із товарами. Контроль собівартості та націнок. Введення та виведення позицій з продажу.
            10. Робота з колективом. Навчання команди. Тімбілдинг та мотивація.
            Курс [ Кавовий бізнес ]
            1. Стадія ідеї.
            2. Унікальність товару.
            3. Портрет клієнта.
            4. Успішні бренди вашої ніші, розбір + та -.
            5. Розвиток концепції.
            6. Вибір формату закладу.
            7. Цінова політика.
            8. Прорахунок точки беззбитковості.
            9. Розробка бренд-буку.
            10. Фінансування.
            11. Виділення суми на проект.
            12. Варіанти залучення коштів для бізнесу.
            13. Фін. Облік реалізації проекту.
            14. Пошук локації.
            15. Аналіз конкурентів.
            16. Основні принципи у доборі приміщення.
            17. Оренда/купівля приміщення.
            18. Переговори із орендодавцем.
            19. Реалізація проекту
            20. Ергономіка робочої зони. Підбір обладнання.
            21. Робота із дизайнерами.
            22. Робота з підрядниками з ремонту.
            23. Документи, необхідних роботи.
            24. Команда закладу.
            25. Структура підприємства.
            26. Повноваження, обов'язки та звітність працівників.
            27. Система мотивації.
            28. Вибір персоналу.
            29. Підрядники, які обслуговують ваш бізнес.
            30. Підвищення кваліфікації персоналу, м
            31. POS-система для ведення бізнесу. Навіщо вона потрібна і чомусь без неї ніяк.
            32. Касовий облік
            33. Складський облік
            34. Аналіз результатів роботи закладу. Основні метрики оцінки роботи та способи як їх регулювати.
            35. Контроль адміністратора та персоналу.
            36. Роль власника бізнесу у роботі проекту.
            ЦІНИ
            Прайс та умови проведення курсу
            КУРСИ БАРИСТА
            [ Бариста ]
            2000 грн.
            Вартість вказана за одного учасника. Група від 2 до 4 учасників. Тривалість – 6 годин. Локація - виробницвто Escobar Coffee roaster.
            [ БАРИСТА PRO ]
            2700 грн.
            Вартість вказана за одного учасника. Група від 2 до 4 учасників. Тривалість – 8 годин. Локація - виробницвто Escobar Coffee roaster.
            [ Альтернативне приготування ]
            2500 грн.
            Вартість вказана за одного учасника. Група від 3 до 4 учасників. Тривалість – 5-6 годин. Локація - виробницвто Escobar Coffee roaster.
            [ Лате арт ]
            2500 грн.
            Вартість вказана за одного учасника. Група від 2 до 4 учасників. Тривалість – 8 годин. Локація - виробницвто Escobar Coffee roaster.
            [ Бариста вдома ]
            950 грн.
            Вартість вказана за одного учасника. Група від 4 до 6 учасників. Тривалість – 3 - 4 години. Локація - виробницвто Escobar Coffee roaster.
            КУРСИ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ
            [ АДМІНІСТРУВАННЯ ЗАКЛАДУ ]
            9000 грн.
            Вказана вартість для закладу. Тривалість – весь день. Локація - каворум Escobar Coffee.
            [ КАВОВИЙ БІЗНЕС ]
            14000 грн.
            Вказана вартість для закладу. Тривалість – весь день. Локація - каворум Escobar Coffee.
            СЕРТИФІКАТМ ВСІМ УЧНЯМ
            Ми надаємо сертифікати при успішному закінченні курсу та допомагаємо в працевлаштуванні! А краші учні мають можливість працевлаштування в каворуми Escobar Coffee shop
            ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ
            Євгенія Соломко
            Власниця кав'ярні Pinka.
            Очень понравился интенсив, который проводил Дмитрий. Слушала с открытым ртом, и по правде скажу, этот человек зародил во мне любовь к кофе, до этого я вообще не понимала этот напиток, но так как решила открывать своё дело, хотела понимать все тонкости, и я попала в правильное место. Намного лучше чувствуешь и понимаешь вкус, когда знаешь историю, это очень интересно! Посоветовал, с чем и как лучше работать, ответил на все возникшие вопросы! Очень-очень довольна курсом.

            Аліна Бузанова
            Бариста в кав'ярні Bookeria.
            Мне повезло было начать свой путь бариста с обучения у Димы!) Так как в эту сферу я вошла без опыта, но с большим желанием и интересом к кофейной культуре, для меня обучение получилось очень информативным. Моё желание обучаться и профессионализм Димы дали отличный результат – уже в первый день мы разобрались с кофейными зёрнами, настроили кофемолку, сварили больше 50-ти чашек разного эспрессо, нащупали вкус и послевкусие, приготовили первый капучино и нарисовали первый рисунок.

            Самое главное то, что после курса я вошла в рабочий ритм бариста со знаниями о зерне, секундах вываривания кофе, настройках помола, правильно взбитом молоке... И горящими глазами, которые излучают любовь к тому, чем я занимаюсь! ♥️

            Хочу на следующий этап обучения, уже за новыми знаниями и вдохновением! Спасибо, Дима!)
            Залишились питання?
            Опишіть ваше запитання та надійшліть нам. Ми обовязково зв`яжемось з вами. Дякуємо!
            Made on
            Tilda